Rákóczi Gabi MSc.
Rákóczi Gabi MSc élelmiszer- és táplálkozástudományi szakember, jelenleg a fajtamézek botanikai és földrajzi eredetmeghatározásával kapcsolatos kutatásokat végez doktori képzés keretein belül. Táplálkozástudományi mesterdiplomáját a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen szerezte. Édesanyja révén – aki egész életében egészségügyisként dolgozott – már gyermekkorában óta foglalkoztatja az egészség megőrzésének és a civilizációs betegségek megelőzésének gondolata. Egy 18 éves fiúgyermek édesanyjaként személyes küldetésének is tekinti az egészségnevelést és a megfelelő tájékoztatást a különböző betegségek kialakulási kockázatával kapcsolatban. Vallja, hogy mindennapi élelmiszereinkkel megbetegíthetjük szervezetünket, ám helyesen alkalmazva azokat, éppúgy lehetséges általuk bizonyos – életmódból adódó – betegségek gyógyítása is, így többek közt az inzulinrezisztencia és a 2-es típusú cukorbetegség.
A genetika egy dolog, a ravaszt a fegyveren minden esetben az életmód húzza meg.
https://rakoczigabimsc.hu/