Kedves Látogatónk! Tájékoztatjuk, hogy a honlapon felhasználói élményének fokozása érdekében sütiket (cookie) alkalmazunk, személyes adatait pedig az Adatkezelési Tájékoztató szerint kezeljük. A honlap további böngészésével Ön hozzájárul a sütik használatához és személyes adatainak az Adatkezelési Tájékoztató alapján történő kezeléséhez.

Termékek Menü

Borító mögötti finomságok

Falatozni, csipegetni, ízlelgetni, habzsolni, falni, szürcsölgetni, dönteni, kóstolgatni – enni és inni nagyon sokféleképpen lehet, de bárki bárhogy is szereti, az biztos, hogy a gasztronómia egy különleges élvezetet tud nyújtani. Most felsorakoztatunk pár olyan könyvet, amikről éhesen olvasni veszélyes lesz!

Olasz finomságok könyve

Nem véletlen, hogy az egész világon bárhol könnyen belebotlunk egy kis olasz étterembe, kockás terítővel, grissinivel, hangulatos zenével. Ám az autentikus helyeken az étlapon nemcsak a pizza és a pasta szerepel, hanem sokkal több finomság. Ebben a könyvben pedig ezekkel a hagyományos receptekkel (is) találkozhatunk a sültektől a lekvárig.

„A kötet a nehezen beszerezhető alapanyagok helyett mindig ajánl valamit, amik fellelhetőek a magyar piacokon, üzletekben. A könyv leszögezi, hogy a gasztronómiát inkább művészetnek tartja, mint tudománynak, ami azt is jelenti, hogy mindenki saját képére és hasonlatosságára formálhatja az ételeket, a lényeg, hogy azok finomak és egészségesek legyenek, Buon appetito!” – nullahategy.hu

Burgerek és BBQ-falatkák

Ha kisüt a nap, begyújtjuk a grillt. A keményebb arcok pedig télen, az erkélyen is sütnek, hogy hódoljanak a burgerek és BBQ ételek szeretetének. Ebben a könyvben pedig nem akárki, hanem egy igazi BBQ világbajnok ad tippeket az otthoni grillezéshez, hogy a legfinomabb, sistergő falatokat mi magunk készíthessük el.

Erdélyi finomságok könyve

„(…) élvezettel merültem el a könyv nyújtotta élményekben, mert ez bizony nem csak egy „sima” receptes könyv, hanem át tudja adni az erdélyi életérzést is, és olyan ízes székely nyelven teszi közzé a kürtöskalács receptjét, hogy öröm olvasni.” – jusandcalzone.blog.hu

Nyárson, roston, bográcsban vagy épp bent a tűzhelyen – hagyományos erdélyi ételkészítési módok és mintegy 200 ételrecept várja főzni vágyó olvasóit ebben a kötetben.

Éltető növények

„A könyv pontos leírásokat ad a növényekről és a hatásaikról – a belőlük készített ételek szép fotói pedig elengedhetetlenek ahhoz, hogy megismerjük testüket-lelküket -, de ezen túlmenően nagyszerű kombinált recepteket is kínál (…).” – eletszepitok.hu

Főzés a természet erejével – ezt az alcímet viseli a kötet, ami célja az, hogy egészségünket megvédjük és éhségünket csillapítsuk ezerféle növény segítségével.

Vegán finomságok

40 desszert vár a vegán ételek kedvelőire, illetve azokra is, akik most szeretnének megismerkedni a vegán finomságokkal. Felújított klasszikusok és mostani trendi desszertek is sorakoznak a könyvben. Az alapanyagok könnyen beszerezhetőek, a receptek pedig dietetikus szakember által ellenőrzöttek, így már csak a sütőt kell begyújtanunk, és nekilátni az alternatív édességeknek.

Bordivat

Tudatos borimádóknak és ráadásul kifejezetten nőknek szól a Bordivat, aminek felvetése, hogy úgy tekint a borra, mint a hölgyek stílusának egyfajta kiegészítőjére, hangulatok megteremtőjére. Boretikett, borkalauz, borpárosítás, borkóstolás és még számos boros topik vár a rúzsos olvasókra.

Bakancslista - Bor

A következő kötet világkörüli boros felfedezésre hívja női és férfi olvasóit is. 1000 kaland a bor jegyében rendezvények, dűlők, fesztiválok, tanninok, kóstolások, borvidékek bemutatásával, amiket átolvasva máris elkezdhetjük tervezni utunkat pincészettől pincészetig.

Bakancslista - Sör

Modern sörözők, angol pubok, régi főzdék, sörmúzeum, sörkert, sörtúra, sörfesztivál, szóval sörös élmények és ezekhez kapcsolódó utazási tippek olvashatók ebben a könyvben. Mit és hol érdemes megkóstolni, hova induljunk 2 napra, és hova menjünk 1 hétre? Minderre választ ad ez a kötet!

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog hír